Page 2 of 26 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 26 to 50 of 640

Thread: Site/Forum Issues Thread

  1. #26
    Tumbling down Forum Veteran Kirb's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Posts
    784
    Right, so, my personal message is supposed to be 'The extremely weak normal-type of BitForums', but it shows up as 'The extremely weak normal-type of Bit*****s'. Apparently forums is a naughty word?

  2. #27
    Administrator Forum Administrator jryanm's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,012
    "Forum" "Moderator" "Administrator" and "Staff" are automatically filtered in Usertitles to help prevent imposters running around with "Forum Moderator" on their title telling people to do stuff.

    Also I'm looking into how to turn that off due to the fact we have colors for that purpose.
    Spoiler: Unimportant Things 

  3. #28
    Administrator Forum Administrator jryanm's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,012
    Upped the limit of images in sigs to 10 all around.

    Hopefully that fixes our issue of "only one image is allowed at a time." Not sure what was going on there, but I'm guessing it just didn't like our 7?
    Spoiler: Unimportant Things 

  4. #29
    Stupid freaking everything. Torkirby's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Posts
    256
    Okay, I got rid of my old avatar, but whenever I try to upload this one, it says "Invalid File." I tried uploading it straight from my computer, too. Both the dimensions and files size are correct, and the same thing happens when I try to make it the profile pic, so what's wrong?

  5. #30
    Administrator Forum Administrator jryanm's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,012
    What filetype is it?
    Spoiler: Unimportant Things 

  6. #31
    Stupid freaking everything. Torkirby's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Posts
    256
    It's a .PNG. But my last avatar was a PNG too..

  7. #32
    Administrator Forum Administrator jryanm's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,012
    Odd.

    Lemme look into that right fast, but it should be perfectly compatible.

    Filesize and dimensions, if possible? The more I know, the more I can look into/rule out.
    Spoiler: Unimportant Things 

  8. #33
    Stupid freaking everything. Torkirby's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Posts
    256
    Filesize is 14.9 KB, and dimensions are 150x138

  9. #34
    Administrator Forum Administrator jryanm's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,012
    Hmm...

    Try it now, I messed with some settings a bit.
    Spoiler: Unimportant Things 

  10. #35
    Stupid freaking everything. Torkirby's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Posts
    256
    Yaay fixed. Thank you very much sir =)

  11. #36
    Console rivalry Ultimate Yoshi's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Yoshi's Island
    Posts
    1,145
    I can't upload more than one signature picture, it won't let me.

  12. #37
    ded
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    The darkest jungles of Minnesota
    Posts
    1,023
    Sometimes the forum loads up just fine for me, but it can take up to 2 minutes just to get to the main page. Only happens rarely, but it'sa kinda annoying.

  13. #38
    When someone says, "What's up," don't tell 'em about your butt. Forum Veteran MooseFondue's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Shrug
    Posts
    1,653
    Quote Originally Posted by Manty View Post
    Sometimes the forum loads up just fine for me, but it can take up to 2 minutes just to get to the main page. Only happens rarely, but it'sa kinda annoying.
    I've been getting the exact same problem. Sometimes when I'm trying to post a post, this happens. I try to avoid repressing post, because that might cause a double post, so I have to wait a long time for it to load.
    Is this a fixable issue, or something we just have to deal with?

  14. #39
    Still in a dream LeoModesto's Avatar
    Join Date
    Saturday, Mar 6 2010
    Location
    Within you and without you
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by Ultimate Yoshi View Post
    I can't upload more than one signature picture, it won't let me.
    Yeah, about this. I've seen people with more than one picture/external images in their signature, but img tags are off, and sigpic tags only work with the one signature pic you have uploaded. How did they do it?

  15. #40
    Console rivalry Ultimate Yoshi's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Yoshi's Island
    Posts
    1,145
    Rebel, I still can't upload more than one. Did you find anything wrong?

  16. #41
    Resident Beatlemaniac Senor Cardgage's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    England
    Posts
    257
    It's probably just me (seeing as something similar happened last year) but yesterday, I couldn't access the site for several hours from about noon (give or take) GMT.

  17. #42
    digital style Forum Veteran Darky's Avatar
    Join Date
    Tuesday, Mar 2 2010
    Location
    confirmed, sending supplies
    Posts
    1,536
    I think it's just you, since I've never had a problem logging in (unless you count the time my password died). Have you got a dodgy connection or something?

  18. #43
    Resident Beatlemaniac Senor Cardgage's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    England
    Posts
    257
    Quote Originally Posted by Darky View Post
    I think it's just you, since I've never had a problem logging in (unless you count the time my password died). Have you got a dodgy connection or something?
    Well, it's not logging in exactly, it's more I couldn't view the BitF homepage properly (none of the images or links would load) and the forums wouldn't load at all.
    My connection is SOMETIMES dodgy, but it's usually allright, it was loading all other sites fine when it happened.
    Then again, when that happened, I was using IE, and since then I've switched to Firefox, so it could be down to browser troubles.

  19. #44
    Too ignorant to be an oil tycoon VIP Curus's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Sub-Terra
    Posts
    3,439
    Hmm.

    I seem to have been having a couple of occasional problems posting. It (whatever 'it' may refer to, I don't know how forums work) attempts to make my posts a double post (frequently, today), but thankfully is prevented by being unable to post until 30 seconds after the previous post. However, getting dumped to an error screen every time I post is a little bothersome.

  20. #45
    bad closet asian, bad Eraser's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Lafayette, Louisiana
    Posts
    251
    no strikeyyy
    oh and will we get a latest posts box again?

  21. #46
    Photobucket Smooth Operator VIP Rebel Vanguard's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    521
    @Thousand Island Sausage- It may be a connection problem, has your internet been known to be very slow?

    @Eraser- We're working on that, vbulletin may not allow that. I'm no expert in code, so I honestly can't say for sure. But I know the others are looking to bring certain things that E-blah (surprisingly) had that Vbulletin didn't.
    And what's this?
    Josh was here

  22. #47
    Phonetics do wonders. Forum Moderator Eltrotraw's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Long Beach, California
    Posts
    5,610
    The slowness is more of a concern than having the most recent activity box right now, anyway. My theory is on the serverload, but that needs to be answered directly by the people(s) who are in control of such things.

    ALL SIGS MUST CONTAIN RAINBOW PUKE
    "Works" Thread || Youtube
    Check out FIREWORKS!, SKIPLOOM ADVENTURES, and CARTER'S MISADVENTURES, three webgames I've made through the Unity Game Engine.

  23. #48
    Console rivalry Ultimate Yoshi's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Yoshi's Island
    Posts
    1,145
    Just wondering if you fixed the upload problem. Right now, it's not a big deal for me, but it might be in the future.

    Oh, and the new posts thing sometimes acts weird and gives me only ten things. Like right now.
    Last edited by Ultimate Yoshi; March 7th, 2010 at 04:27 PM.

  24. #49
    Administrator Forum Administrator jryanm's Avatar
    Join Date
    Monday, Mar 1 2010
    Location
    Virginia
    Posts
    1,012
    All right. I think I've fixed the upload limits and the "no img code in sigs" issues.

    Looking into some of the other things now, so I'll update whenever I finish with those.

    EDIT: Upped the Captcha strength to max. Hopefully that'll stop the bots from getting through, but I'm not sure why they're getting through in the first place.
    Spoiler: Unimportant Things 

  25. #50
    Too ignorant to be an oil tycoon VIP Curus's Avatar
    Join Date
    Thursday, Mar 4 2010
    Location
    Sub-Terra
    Posts
    3,439
    Quote Originally Posted by Rebel Vanguard View Post
    @Thousand Island Sausage- It may be a connection problem, has your internet been known to be very slow?
    No, but this forum in particular has also been/was at the time quite slow.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Advertisement Issues Thread
    By jryanm in forum The Help Desk
    Replies: 235
    Last Post: January 29th, 2016, 03:34 PM
  2. New to the site
    By Sansato in forum Fountain of Dreams
    Replies: 3
    Last Post: June 8th, 2010, 08:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •